Nova odluka: Vizer ukida doplatu za ručni prtljag

Izvor: BKTV News, 19.Jul.2017, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova odluka: Vizer ukida doplatu za ručni prtljag

Vizer (Wizz Air), najveća lou- kost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, saopštila je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima ove kompanije od 29.oktobra 2017. godine.

Putnici će moći da unesu u putničku kabinu jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm. Ovaj prtljag će biti uključen u cenu karte.

Ova odluka predstavlja povećanje limita besplatnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ručnog prtljaga za 50 odsto u odnosu na trenutno važeće pravilo, kažu u kompaniji.

Ako ste krenuli na more - ovde vas očekuje pakao!Putnicima koji su već ranije kupili karte sa doplatama za veći ručni prtljag, a putuju od 29. oktobra 2017. biće vraćen novac, u iznosu plaćene doplate uvećane za 20 odsto, u vidu kredita u okviru njihovog WIZZ naloga. Aviokompanija je objavila i da uvodi novu, dodatnu, uslugu za putnike nazvanu „WIZZ Priority“. Ova usluga je dostupna već od danas na svim letovima Vizera i uključivaće prioritetno ukrcavanje, zatim mogućnost da putnici u ručni prtljag unesu i jednu dodatnu, malu, torbu (maksimalnih dimenzija 40x30x18cm) i garantovano unošenje ručnog prtljaga u putničku kabinu, počev od 29. oktobra (ovo je takođe dostupno i putnicima koji kupe WIZZ Go, WIZZ Plus i WIZZ Privilege Pass).

Bez ovih lekova ne polazite na put! 

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Viz Er ukida doplatu za ručni prtljag

Izvor: N1 televizija, 19.Jul.2017

Putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim letovima Wizz Air-a od 29. oktobra, saopštila je kompanija...Kako se navodi, putnici će moći da unesu u putničku kabinu jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23cm, a ovaj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.