Nova epizoda serije Mala supruga samo na TV Prva: U Milanovom domu je situacija sve napetija

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 12:29

Nova epizoda serije "Mala supruga" samo na TV Prva: U Milanovom domu je situacija sve napetija

Svakog radnog dana sa početkom u 20 časova vas očekuje nova epizoda serije "Mala supruga", koja je za kratko vreme osvojila srca gledalaca.

Kako bismo vam zagolicali maštu, otkrićemo vam samo neke detalje iz večerašnje epizode.

Mara je primila poziv od misteriozne osobe, zbog kog celu noć nije oka sklopila.

Međutim, oraspoložila se zbog toga što su Đurđa i Branko otišli na svoj prvi sastanak. Svi su primetili koliko je Đurđa srećna, pa tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Ruža i Olivera. Nakon nekoliko čašica vina Mara i Olivera su počele da se šale sa Ružom na račun njenih bivših prosaca.

Sa druge strane, u Milanovoj kući je situacija daleko napetija. Prvo su mu zelenaši kucali na vrata, uplašili mu ćerku i suprugu, a Desi su čak i direktno pretili, a zatim je on Jelisaveti priznao da je sve već prodao. Pozvao je zelenaše da se dogovore oko stana koji je trebalo da im prepiše, međutim iskrsli su neki novi problemi.

O čemu se tačno radi, pogledajte u petak od 20 časova na Prvoj televiziji

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.