Nova devojka Lazara Ristovskog je perspektivna glumica za koju će se tek čuti

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 15:30

Nova devojka Lazara Ristovskog je perspektivna glumica za koju će se tek čuti

Lazar Ristovski je sada priznao da ima novu devojku – i to kakvu!

.

Proslavljeni srpski glumac Lazar Ristovski mnoge je iznenadio kada se nakon 42 godine braka rastao od supruge, glumice Danice Ristovski. Premda su njih dvoje delovali kao skladan par koji odoleva godinama i iskušenjima, prošle godine su objavili da je njihovom zajedničkom putovanju u svojstvu para došao kraj.

Međutim, Lazar Ristovski sada je priznao da ima novu devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – i to kakvu!

Naime, njegovo srce osvojila je lepa i mlada glumica Anica Lazić, koja je od njega mlađa nekoliko decenija, a baš kako kažu, ljubav se ne može sakriti.

"Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam", rekao je Lazar za Blic

Ko je Anica Lazić?

Anica Lazić je glumica koja je, upravo s Lazarom, glumila u ostvarenju "Drim tim", a sada i u seriji "Popadija". Ona snima film "Ruski konzul", a prema podacima s njenih društvenih mreža, studirala je psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi.

Osim toga, ona je završila jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, pa se čini da je Anica višestruko talentovana za umetnost.

Ona je snimila do sada i nekoliko televizijskih, kao i reklama za Jutjub, pa bi se reklo da je aktivna i prisutna u svim sferama javnog sveta. Uz to, krasi je prava prirodna lepota.

S Lazarom je do sada objavila samo jednu fotografiju, sa snimanja "Drim tima", a tada se nije dalo naslutiti da su njih dvoje postali privatno ljubavni par.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.