Nova Ailica Keys

Izvor: Domino Magazin, 25.Sep.2009, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Ailica Keys

U decembru stiže novi studisjki album - poslušajte prvi singl

Alicia Keys objavljuje u decembru novi studijski album. Potvrdila je to sama tokom nedavnog nastupa na američkoj televiziji, gde je oduševljeno govorila o procesu snimanja novih pesama i kada je otkrila i imena dve nove pesme koje su već završene. Prva nosi naziv 'Try Sleeping With a Broken Heart' i producirao je Jeff Bhasker, poznat po radu sa Kayne Westom na njegovom poslednjem albumu.

Druga pesma nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << naziv 'Doesn't Mean Anything' i Alicia je već predstavila u audio izdanju putem svoje YouTube stranice i poslala na radio stanice. Umetnica za sada nije mogla da potvrdi ime i tačan datum izlaska svog novog albuma, kojim će naslediti izuzetno uspešan album 'As I Am', objavljen pre dve godine.

Ukoliko niste čuli njenu novu saradnju, evo prilike - Jay-Z i Alicia Keys:

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.