Njenim atraktivnim izdanjima nema kraja: Megan Foks opet provocira FOTO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 08:28

Njenim atraktivnim izdanjima nema kraja: Megan Foks opet "provocira" FOTO

Mnoga njena izdanja izazivaju lavinu komentara, a ovog puta i ona je imala nešto da poruči...

Megan Foks je nedavno pozirala pozira u smeloj, providnoj, haljini. Znala je da će slike izazavti veliku pažnju, te je i objasnila nešto svojim pratiocima:

"Pre nego što započnete ljutito da kucate, ovo nisu moje bradavice, smirite se. One su sigurno i potpuno skrivene ispod nalepnica za bradavice, tako da nemate brige. Živećemo svi još jedan dan bez rascepa u vremensko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prostornom kontinijumu", napisala je Megan uz objavu.

Komenatari nisu izostali i mnogi su hvalili njenu pojavu: Ona je stvarno osvojila na genetskoj lutriji", glasio je jedan od komentara ispod objave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.