Njeni memoari će potresti svet: Britni Spirs spremna da ispriča svoju životnu priču

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 17:10

Njeni memoari će potresti svet: Britni Spirs spremna da ispriča svoju životnu priču

Početkom prošle godine najavljeno je da Britni Spirs planira da objavi memoare u kojima će konačno ispričati “svoju životnu priču iz svog ugla”.

Kako svetski mediji prenose, knjiga je gotovo završena i uskoro bi mogla da se nađe u knjižarama širom sveta, prognoze su da će to biti na jesen, prenosi Page Six.

Kako Page Six navodi, Britni Spirs završava “brutalno iskrene” memoare i to će “potresti svet”.

“Britnina knjiga je priča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o trijumfu. Pokrivaće njene najugroženije trenutke, njeno detinjstvo – kada je bila devojčica sa velikim snovima – njen raskid sa Džastinom Timberlejkom, trenutak kada je obrijala glavu i njenu borbu sa porodicom koja je do nedavno imala starateljstvo nad njom”, rekao je izvor za pomenute medije i dodao da se sprema da potrese svet:

“Ona u potpunosti pobeđuje na ovim stranicama. Ova knjiga će… potresti svet”.

Britni je sa izdavačkom kućnom sklopila ugovor koji je vredan 15 miliona, ekskluzivno prenosi Page Six.

Sama Spirs je na društvenim mrežama nagovestila kako želi da je ova knjiga pokaže kao nekoga ko je preživeo.

“Zaljubljena sam u život koji sam sebi izgradila. Trebalo bi da budem, posle sveg napornog rada koji sam imala da bih se oslobodila očevog kontrolisanja. Ova nova stečena nezavisnost daje mi snagu svakog dana i sposobnost da ostanem fokusirana, neustrašiva i iskreno samo da budem dobra osoba”, iskrena je bila Spirs u nedavnoj objavi na Instagramu i dotakla se knjige:

“Nemam porodicu koja me ceni ili poštuje… Uopšte. To je najteži deo za mene, to je nešto što verovatno nikada neću moći da prebolim. Kada objavljujem u tim trenucima, samo želim da govorim iz srca jer mi je izuzetno teško. Napisala sam tri različite verzije svoje knjige i imala mnogo terapije kroz proces”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.