Nives bodri Vatrene, srce u prvom planu FOTO

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 16:40

Nives bodri Vatrene, srce u prvom planu FOTO

Influenserka i pevačica Nives Celzijus (40) strastvena je navijačica hrvatske reprezentacije koju danas očekuje meč s Brazilom.

Tim povodom, atraktivna Nives je samo pre nekoliko sati objavila "vruću" fotografiju na Instagramu u kostimu sa motivima hrvatske zastave, te je joše jednom u prvi plan pokazala svoje zanosne obline i bujne grudi.

"Srce vatreno", kratko je napisala Nives, a njenim mnogobrojnim pratiocima nije trebalo dugo da joj upute komplimente na njen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << račun.

"Goriš", "Bomba", bili su samo neki.

Podsetimo, Nives Celzijus nije jedina navijačice Hrvatske koja je privukla pažnju javnosti. Pre nje je to uradila i Ivana Knol koja već neko vreme boravi u Kataru, pružajući najjaču podršku sa tribina.

Fotografiju možete pogledati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.