Niste videli ništa vulgarnije: Pevačica u trojci i na naslovnoj strani

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niste videli ništa vulgarnije: Pevačica u "trojci" i na naslovnoj strani

Kontroverzni američki magazin "Pejper" objavio je još jednu naslovnu stranu na granici ukusa, morala i sa pitanjem da li je baš tako moralo. Takozvana zvezda ovog puta je pevačica Niki Minaž.

Fotografija koju je potpisala Elen fon Anvort, specijalizvana upravo za "meku erotiku" i promovisanje ženske erotske slobod, na vrlo diskutabilan način prikazuje Niki.

Ona je zapravo u svojevrsnoj "trojci" - sama sa sobom i u izazovnim golišavim izdanjima radi pred objektivom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvari rezervisane za intimu spavaće sobe.

Od Niki smo i navikli na provokacije, ali ovakav prizor zaista ostavlja malo šta za komentarisanje. Čak i kada je od nje, čini se da je previše.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.