„Nisam varao suprugu, to su gluposti“: Kevin Kostner se oglasio o razvodu braka

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 12:54

„Nisam varao suprugu, to su gluposti“: Kevin Kostner se oglasio o razvodu braka

Nakon što je otkriveno da se slavni holivudski glumac Kevin Kostner (68) i njegova 19 godina mlađa supruga Kristin Baumgartner razvode posle 18 godina braka, u medijima su se pojavile brojne spekulacije o razlozima razvoda.

Manekenka je podnela zahtev za razvod, navodeći kao razlog „nepomirljive razlike“. Međutim, strani mediji prenose da je mogućnost razvoda glumčeva prevara. Naime, društvenim mrežama kruže glasine da je Kevin navodno prevario suprugu sa članom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << serije Jelouston, ali izvor blizak glumcu to demantuje.

„Kevin je bio veoma iznenađen Kristininim postupcima, on očigledno ne želi razvod i vratio bi je nazad. To je razočaravajuće, on je voli i voli svoju decu. Nemam pojma da li Kevin uopšte zna razloge zbog kojih ona želi razvod,“ rekao je neimenovani glumčev prijatelj za Page Six.

Par je poslednji put viđen zajedno u martu, tačnije na dodeli Oskara. Nasmejani su pozirali pred kamerama, a niko tada nije imao pojma da će Kristini trebati samo nekoliko nedelja da preda papire za razvod.

Par ima troje dece, Kejden (15), Hejs (14) i Grejs (12), i oboje su podneli zahtev za zajedničko starateljstvo. Glumcu je ovo drugi brak, od 1978. do 1994. bio je u braku sa glumicom Sindi Silvu (66), sa kojom ima i troje dece, Eni (39), Lili (36) i Džoa (35). Sa Baumgartnerovom je započeo vezu 2000. godine, a venčali su se u Aspenu u Koloradu 2004. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.