Nina je jedna od najlepših Srpkinja, a ova fotografija to i dokazuje

Izvor: B92, 04.Avg.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina je jedna od najlepših Srpkinja, a ova fotografija to i dokazuje

Nekadašnja voditeljka i manekenka Nina Seničar objavila je jednu seksi fotografiju na Instagramu, nakon kojih su pohvale počele da pristižu sa svih strana sveta.

Nina Seničar već godinama slovi za jednu od najlepših Srpkinja, a radeći kao model krasila je veliki broj svetskih magazina.

Manekenka liniju i danas održava u odličnoj formi, a s obzirom da je svesna svojih atributa, Nina obožava da ih pokazuje kad god je u prilici.

Tako je ovog puta iskoristila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << društvenu mrežu Instagram da pokaže svoje telo u minijaturnom bikiniju, a njeni pratioci su ostali zadivljeni.

Pohvale su počele da pristižu sa svih strana, a osim komentara u kojima su iskazali da je zaista veoma lepa i zgodna, mnogi su želeli da saznaju koju knjigu Nina čita.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.