Nikola Pelc više neće da ćuti o svekrvi: Problem sa Viktorijom nastao zbog venčanice

Izvor: B92, 11.Avg.2022, 18:39

Nikola Pelc više neće da ćuti o svekrvi: "Problem sa Viktorijom nastao zbog venčanice"

Nikola Pelc rešila je da prekine ćutanje o glasinama da nije u dobrim odnosima sa svekrvom Viktorijom Bekam, u zajedničkom intervjuu sa suprugom Bruklinom Bekamom.

U stanim medijima počele su da kruže priče o navodnoj svađi snahe i svekrve nakon venčanja u aprilu.

Nikola je sada odlučila da objasni zbog čega se nije odlučila za venčanicu koju je dizajnirala Viktorija Bekam i umesto nje izabrala drugu.

"Htela sam, stvarno sam to želela, a onda je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko meseci kasnije shvatila da njen atelje ne može to da uradi, pa sam onda morala da izaberem drugu haljinu. Ona nije rekla – to ne možeš da nosiš, ja nisam rekla da ne želim da je nosim. Tu je sve počelo u medijima, a onda se samo širilo", rekla je Nikol za strane medije.

Bruklin je naveo da je među njima sve u savršenom redu.

"Naučio sam da će uvek pokušavati da napišu takve stvari. Uvek će pokušati da spuste ljude, ali svi se slažu, što je dobro", zaključio je Bruklin.

Par je potom prešao na razgovor o planovima da osnuju porodicu, a Bruklin je iskreno rekao:

"Teško mi je": Nikola Pelc iskreno o svađi sa Viktorijom Bekam

"Stalno govorim svojoj ženi, jedva čekam da budem tata. Spreman sam da imam decu, ali uvek joj kažem, kad god želiš."

Nikola odmah je rekla da ipak ne planiraju da se ostvare u ulozi roditelja ni sledeće godine:

"Ne planiramo da imamo decu u narednoj godini, ali voleli bismo da jednog dana imamo veliku porodicu, hteli bismo da imamo svoju decu, a takođe i da usvojimo."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.