Nikol Kidman izgledom zadaje domaći zadatak: Da li ste znali da ona izgleda ovako dobro?

Izvor: B92, 04.Jan.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Kidman izgledom zadaje domaći zadatak: Da li ste znali da ona izgleda ovako dobro?

Nikol Kidman podsetila je svet zašto i dalje možemo da je nazivamo jednom od najprivlačnijih žena Holivuda.

51-godišnja glumca i njen suprug (51) proveli su porodično jedan dan na plaži u Sidneju, a fotografi su uspeli da slikaju Nikol u bikiniju.

Nikol i njen suprug Kit Urban uživali su u sunčanom danu sa svoje dve ćerke, 10-godišnjom Sandej Rouz i 8-godišnjom Fejt Margaret.

U modernom tačkastom kupaćem kostimu sa karnerima Nikol je izgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neverovatno dobro. Ne samo što je krasi vitka linija, nego ova žena može da se pohvali i savršenim trbušnjacima.

Nikol je uvek bila sinonim za dobar izgled, prefinjenost i ženstvenost, ali da ovako dobro izgleda u bikiniju to mnogi obožavaoci nisu znali.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikol Kidman izgledom zadaje domaći zadatak

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2019

Nikol Kidman podsjetila je svijet zašto i dalje možemo da je nazivamo jednom od najprivlačnijih žena Holivuda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.