Niko ne veruje kako žena sada izgleda: Ni u jeku popularnosti nije bila ovako seksi FOTO

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 16:08

Niko ne veruje kako žena sada izgleda: Ni u jeku popularnosti nije bila ovako seksi FOTO

Svi je dobro pamtite iz mlađih vremena, ali danas je potpuno drugačija i nikad samouverenija i izazovnija.

Glumica Džilijen Anderson, koju odlično pamtimo po ulozi detektivke Dejne Skali iz čuvene serije "Dosije X", prijatno nas iznenadi svakim svojim pojavljivanjem i složićemo se s onima koji smatraju da izgleda lepše nego kada je bila u jeku popularnosti.

Pojavila se na dodeli nagrada British Fashion Awards, koja je okupila brojne poznate ličnosti, i s razlogom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bila jedna od glavnih zvezda na crvenom tepihu.

Ponela he glamuroznu haljinu crvene boje koju je krasio odvažan dekolte koji je Džilijen samouvereno iznela, te je u ovoj vatrenoj kombinaciji izgledala zanosno.

Danas ima 55 godina, plavuša je i ne krije da redovno ide na tretmane zatezanja lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.