Izvor: Domino Magazin, 12.Feb.2024, 10:08

Nike ženske patike za proleće 2024. – Flyknit preuzima

Nike ženske patike su sve bolje, a evo šta stiže za proleće 2024. Nike se izgleda drži svog obećanja po pitanju proširenja ponude za žene, predstavivši novu kolekciju patika. Fokus je na Flyknit tehnologiji koja polako ali sigurno preuzima primat. Evo modela koji bi mogli da vam budu zanimljivi. Nike patike za proleće 2024.   […] The post Nike ženske patike za proleće 2024. – Flyknit preuzima appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Nike Cortez Forrest Gump se vraćaju za proleće 2024.

Izvor: Domino Magazin, 13.Feb.2024, 09:43

Nike Cortez Forrest Gump se vraćaju. U pitanju je klasična silueta koja će ponovo biti aktuelna u okviru sezone proleće – leto 2024. I ne samo što je Cortez ponovo u fokusu, čak 50 godina od kada je lansiran daleke 1972. godine već stiže u jednoj od najtraženijih boja, „Forest Gamp“. Inspirisan...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.