Izvor: Domino Magazin, 21.Feb.2024, 08:47

Nike papuče za sve prilike – ACG Rufus

Nike papuče za sve prilike će zavladati ulicama. U pitanju je Nike ACG Rufus model koji je predstavljen pre 13 godina, ali se vraća na velika vrata prateći trendove. A trendovi su da se papuče sada nose napolju. Ovog puta stiže u takozvanoj “Limestone” nijansi. Suština je da se super lako obuvaju, pružaju udobnost i […] The post Nike papuče za sve prilike – ACG Rufus appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Test: Redmi Note 13 Pro+ 5G – Flagship po tri puta nižoj ceni

Izvor: Domino Magazin, 21.Feb.2024

Ako vas zanima kako izgleda flagship telefon, ali po tri puta manjoj ceni, onda pročitajte šta sve nudi Redmi Note 13 Pro+ 5G. Ovo je najbolji i najskuplji model Redmi Note serije do sada i po skoro svim karakteristikama može da se nosi sa značajno skupljim telefonima premium klase. Redmi Note 13...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.