Izvor: Domino Magazin, 13.Maj.2021, 08:20

Nike Air Jordan patike prodate za 152.000 dolara

Nike Air Jordan patike, koje je nosio legendarni američki košarkaš Majkl Džordan, prodate su ove srede za 152.500 dolara. Od pre deset godina patike privlače bogate kolekcionare i danas su jedno od najdinamičnijih tržišta aukcijske prodaje. Na aukciji „Gamers Only“, organizovanoj onlajn, bilo je ponuđeno 13 pari patika koje su nosili neki od najvećih igrača […] The post Nike Air Jordan patike prodate za 152.000 dolara appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Patike Majkla Džordana prodate za 152.500 dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2021

Patike Nike Air Jordan, koje je nosio legendarni američki košarkaš Majkl Džordan, prodate su za 152.500 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Air Total Max Uptempo patike za proleće 2021

Izvor: Domino Magazin, 13.Maj.2021

Air Total Max Uptempo patike stižu za proleće 2021. i to u “White/Green” iteraciji. Veliki deo patike je urađen od bele kože sa upadljivim šavovima i prozorima na vazdušnom đonu celom dužinom. Tu je i zeleni Nike Swoosh znak. Jasna je asocijacija na poznatu siluetu iz 1997 godine. Cena je...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.