Nikada to ne bih uradila besplatno: Blogerki muž kupio kuću jer im je rodila dete

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 10:15

"Nikada to ne bih uradila besplatno": Blogerki muž kupio kuću jer im je rodila dete

Domaćica Šanen Džonson otkrila je da joj je bogati muž kupio kuću posle porođaja.

I ne samo to, ona tvrdi i da nema šanse da bi se porodila "besplatno", jer svoj poklon za porođaj naziva "naknadom za uslugu". Naime, poklon za porođaj je poklon koji partner daruje majci da obeleži događaj kada je rodila dete, piše The Sun.

U praksi, poklon se može dati pre ili posle porođaja, pa čak i u porođajnoj sali. U objavi na društvenim mrežama, Šanen, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << supruga američkog fudbalera Džuvana Džonsona, objasnila je da joj je suprug kupio kuću na poklon. Napisala je:

"POV: Vaš muž vam je kupio kuću kao poklon za porođaj".

Na snimku se vidi Šanen kako miluje svoj trudnički stomak dok pozira pred kamerom. Uz snimak, Gabi je priložila audio iz stare epizode "Keeping Up With The Kardashians", gde je Kortni Kardašijan rekla: "Kompenzacija za moje usluge. Mislite li da ovo radim besplatno?“

Šanen, koja se sada porodila, potvrdila je: "Znam koliko vrede moje usluge".

Njen TikTok snimak očigledno je iznenadio mnoge jer je brzo prikupio neverovatnih 285.700 pregleda. Korisnici društvenih mreža složili su se da je Šanen zaslužila poklon, a mnogi su to izrazili u komentarima. Jedna osoba je rekla:

"Veruj mi... To je najmanje što mogu da učine. Porođaj nije šala. Ali vredi toga.”

Drugi je dodao:

"Apsolutno mi se sviđa ovo".

Treći je prokomentarisao: "Tako treba. Uzmi taj poklon! Ništa u životu nije besplatno."

Ovo je Šanen objavila nakon što je odgovorila "hejterima" koji su rekli da je sa svojim mužem samo zbog novca i slave. Ona je prigovorila komentarima da je "sa njim samo zato što je bogat i slavan” i da "samo želi da potroši sav njegov novac”. Šanen je takođe rekla i da je ljudi optužuju da ga je "iskoristila“. U video snimku objavljenom na Instagramu, koji je snimila sa suprugom, ona je istakla: "Ti si me pitao da se udam za tebe."

Takođe je objasnila "hejterima" i da ju je Džuvan "zamolio da napusti posao i postane njegova kućna pomoćnica“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.