Nikada ga ne biste prepoznali: Uhvaćen mali Džejk iz Dva i po muškarca, ćelav i sa bradom FOTO

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 21:19

Nikada ga ne biste prepoznali: Uhvaćen mali Džejk iz "Dva i po muškarca", ćelav i sa bradom FOTO

Zvezda popularne serije "Dva i po čoveka", Angus T. Džons, koji je igrao malog Džejka, posle dužeg vremena snimljen je u javnosti

Nekadašnji najplaćeniji dečiji glumac izgledao je neprepoznatljivo u svom retkom izgledu, a pokazao je i potpuno obrijanu glavu. Fotografi su snimili glumca dok je išao na ručak u Šerman Ouks u Kaliforniji.

Okrenuo se veri Inače, Angus T. Džns je počeo da glumi sa 10 godina i postao najplaćenija dečija televizijska zvezda. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zarađivao je vrtoglavih 300 hiljada dolara po epizodi. Na vrhuncu slave, odlučio je da potpuno promeni svoj život. Pre 11 godina objavio je da se okrenuo veri, a prozvao je seriju koja ga je proslavila po promociji promiskuitetnog načina života. On je pozvao sve da bojkotuju seriju i da razmisle o negativnim efektima koje televizija i takve serije imaju na ljudski mozak.

"Ljudi kažu da je to samo zabava. Uradite malo istraživanje o efektima televizije na vaš mozak i obećavam vam da ćete morati da donesete odluku kada je u pitanju televizija, posebno šta gledate", nastavio je on. Bio sam plaćeni licemer jer mi je to odgovaralo i i dalje sam to radio“, rekao je o svom učešću u seriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.