Izvor: B92, 22.Feb.2024, 19:46

Nikad mršavija i nikad vrelija: Gore mreže zbog njenih bujnih grudi FOTO/VIDEO

Neki je čak i ne prepoznaju na prvi pogled u ovom izdanju...

Slavna Kim Kardašijan (43) je pomutila razum milionima pratilaca na Instagramu kada je pozirala u provokativnom izdanju, a svi su se složili da izgleda bolje nego ikad pre.

Samouvereno i raspoloženo je pozirala u miniću i brushalteru koji je maksimalno istakao njene bujne grudi, pa je zaista teško skinuti pogled s ovog njenog atraktivnog izdanja.

Provokativan "kompletić" je upotpunila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << efektnim crnim kožnim čizmama do kolena, s visokom štiklom i špicem, koje su uvek "in", kako bi zaokružila ovo "vamp" izdanje koje je mnoge ostavilo bez teksta.

Ipak, ima i onih koji smatraju da je Kim Kardašijan sada neprepoznatljiva, te su joj poručili u komentarima da bi trebalo "opet nešto da jede".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.