Nik Kenon progovorio o Maraji Keri pa priznao: Ta žena nije čovek

Izvor: B92, 23.Mar.2023, 23:24

Nik Kenon progovorio o Maraji Keri pa priznao: "Ta žena nije čovek"

Kroz život komičara Nika Kenona prošlo je mnogo žena, ali nijedna nije poput Maraje Keri, kako on kaže.

Komičar je u decembru prošle godine postao je otac 12. put. Ali bezobzira na to, on i dalje govori o Maraji Keri i priznaje da je ona ljubav njegovog života, iako su se odavno rastali.

“Imao sam 12 godina kada sam kačio njene slike na zid. I kasnije je postala moja žena. Ona je ‘najkul’ osoba koju sam ikada upoznao”, izjavio je Kenon prilikom gostovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u jednom podkastu.

Kenon i Keri su se venčali 2008. godine, a 2011. dobili su blizance. Razdvojili su se 2014., a zvanično se razveli 2016. godine.

“Ona je uvek srećna, uvek radi za druge. Kada sam saznao koliko je izuzetna… Ta žena nije čovek. Ona je dar od Boga”, dodao je Kenon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.