Nije znao da ga žena vara, sve dok nije posetio urologa: Priznala je kad je videla lekarske nalaze

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 10:53

Nije znao da ga žena vara, sve dok nije posetio urologa: "Priznala je kad je videla lekarske nalaze"

"Lagala je mesecima, a sada nisam siguran da ću ikada moći da joj oprostim što je ovako ugrozila moje zdravlje", rekao je skrhani muškarac.

Jedan muškarac ispričao je za "The Sun" da je njegova žena imala aferu i, kao da to nije bilo dovoljno bolno, donela mu je i polno prenosivu bolest.

"Lagala je mesecima, a sada nisam siguran da ću ikada moći da joj oprostim što je ovako ugrozila moje zdravlje“, rekao je skrhani muškarac.

"Ja imam 46, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ona 42 godine. U braku smo devet godina, a zajedno 12. Poslednjih nekoliko godina je bilo prilično teško. Svađali smo se više nego inače i nedostatak intimnosti nam je pravio probleme", rekao je.

Ali, uprkos svim njihovim problemima, mislio je da će uvek naći način da ih reše:

"Na kraju krajeva, ja je volim i ne mogu da zamislim život bez nje", priča ovaj muškarac kome se sve promenilo jednog dana kada je posetio doktora. Osećao je peckanje svaki put kada bi otišao u toalet i pomislio da možda ima urinarnu infekciju, ali na njegovo iznenađenje doktor mu je rekao da je oboleo od gonoreje.

"U početku, kada sam je pitao u vezi sa tim, ona je to pokušala da porekne, ali je na kraju priznala kada sam joj pokazao svoje pozitivne rezultate. Rekla mi je da je spavala sa oženjenim muškarcem kojeg je upoznala na poslu, ali uverila me je da je sada gotovo. Od tada sam se trudio da je gledam na isti način. Najgore je što je ona sada imenovana kao ljubavnica u njegovom brakorazvodnom postupku. Osećam se tako izdano. Kako da prebolim ovo?", upitao je nesrećni čovek stručnjaka iz lista "San" za pomoć.

Stručnjak Didri mu je rekao:

"Osećati se ljuto i izdano je sasvim normalno, posebno ako uzmete u obzir da je vaša žena ugrozila vaše zdravlje. Na sreću, počeli ste da pokazujete neke simptome i otkrili ste istinu – neki muškarci (otprilike jedan od deset) nemaju nikakve simptome. Dok se cela situacija ne razjasni, uzdržite se od bilo kakvog oblika seksa, a zatim obavezno koristite zaštitu. Ako vaša veza ima ikakve šanse da ovo preživi, morate da radite na obnavljanju poverenja. Razgovarajte sa njom i objasnite joj svoja osećanja kako biste videli da li postoji zajednički put napred", posavetovao ga je Didri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.