Nije očekivala ovakve reakcije: Zbog ovih fotki sa crvenog tepiha, pevačicu svi ismejali

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije očekivala ovakve reakcije: Zbog ovih fotki sa crvenog tepiha, pevačicu svi ismejali

Američka pevačica i glumica Selena Gomez pojavila se na prestižnom Met gala balu, a njeno izdanje je nezvanično proglašeno najvećim modnim promašajem.

Iako je jasno da je Selena Gomez, koja je do nedavno u modnim krugovima slovila za jednu od najbolje odevenih dama, uložila veliki trud da blista ovo veče, ipak je napravila mnoge propuste.

Naime, bivša devojka Džastina Bibera je odabrala raskošnu kreaciju koju potpisuje američka modna kuća Coach, a koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << specijalno dizajnirana za Selenu.

Iako je reč o veoma modernoj haljini izrađenoj od prozirnog i lepršavog materijala i ukrašenoj volanima, sporan detalj je predstavljao njen dekolte.

Naglašen izrez je osvajao pažnju, te je gotovo bilo nemoguće ne gledati u pravcu njenih grudi, a razlog je nedovoljna učvršćenost korpi.

Iako je ovo apsolutni promašaj, najveće iznenađenje su izazvali čudna i prejaka šminka i lažan ten.

Taman ten je dodatno potamnjen, što je izgledalo veoma neprirodno, a na njenom licu se našao i bronzer koji se posebno ističe na predelu jagodica.

U nastavku pogledajte kako su internet korisnici doživeli ovo njeno izdanje, te kako su ismejali pevačicu...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.