Nije lako doživeti 35 orgazama

Izvor: Domino Magazin, 29.Jul.2009, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije lako doživeti 35 orgazama

Čak ni na snimanju filma, kaže Katherine Heigl

Katherine Heigl je u novom filmu morala da odglumi orgazam za stolom u restoranu pred poslovnim partnerima. Ona kaže da to nije bilo nimalo lako budući da su scenu snimali 35 puta. Scena u kojoj Katherine sa partnerom iz filma Gerardom Butlerom sedi u restoranu na večeri sa poslovnim partnerima, sigurno je najupečatljiviji deo filma The Ugly Truth, koji dolazi u bioskope za par dana.

Glumica u problematičnoj sceni >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << na sebi ima vibrirajuće gaćice kojima se upravlja daljinskim upravljačem, a da cela stvar bude zanimljivija, igrom slučaja daljinski dospeva u ruke dečaka koji misli da se radi o nekoj igrački. "O bože, to je bila prava noćna mora. To je zahtevalo puno pokreta i izvijanja tela. Na kraju dana, imala sam osećaj ako da sam trčala maraton. Mislila sam da sam pretrčala preko 30 kilometara. Niko ne želi doživeti 35 orgazama zaredom", kaže Katherine.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.