Nije istina; Redar me je udario, bilo je psovki: Saša Joksimović nakon privođenja

Izvor: B92, 08.Jun.2021, 08:08

"Nije istina"; "Redar me je udario, bilo je psovki": Saša Joksimović nakon privođenja

Glumac Saša Joksimović priveden je juče na fudbalskoj utakmici u Pambukovici kod Uba, nakon što je, kako su preneli mediji, sa čak 1,7 promila alkohola u krvi napravio pometnju zbog toga što je gostujuća ekipa Banjani, za koju je navijao, u tom trenutku gubila.

Joksimović, brat muzičara Željka Joksimovića, tvrdi da ono što čita u medijima nije istina.

"Radovao sam se što pobeđujemo kad me je jedan redar udario pesnicom. Tu je ispao haos, bilo je i psovki, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo šta. Došla je policija, jer nisam imao ličnu kartu, da dam izjavu i otišao kući", rekao je Joksimović.

Jedan od svedoka događaja tvrdi da je Joksimović, čim je stigao na utakmicu, počeo da psuje sudiju jer je ekipa Banjana gubila.

"Urlao je, histerisao, a zatim je krenuo da gura druge ljude koji su došli da gledaju meč. Na kraju je preskočio ogradu i uleteo na teren, zbog čega je utakmica prekinuta", piše Blic.

Obezbeđenje je navodno pokušalo da ga izvede sa terena, ali glumac je to odbio i nastavio da vređa igrače i sudije. Na kraju je kao pokušavao da smiri situaciju, navodno je gurao redara pružajući mu ruku.

Kada je ovaj zbog Joksimovićevog agresivnog ponašanja odbio da se rukuje s njim, Saša je povikao: "Pa ja sam, bre, glumac".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.