Ni srećan brak nije dobar

Izvor: Domino Magazin, 31.Dec.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni srećan brak nije dobar

Iz potpuno neočekivanog razloga

Više nema nikakve sumnje – brak deblja! Prosječan bračni par, odnosno onaj koji uživa u stabilnoj vezi, godišnje se deblja oko dva kilograma. Najnovije istraživanje pokazuje da se većina ispitanika udebljala nakon izgovaranja sudbonosnog 'da'.

Glavni razlog debljanja je zajedničko izležavanje pred TV-om uz što obično ide i konzumiranje najčešće nezdravih namirnica. Uz to, parovi u braku više nemaju pritisak traženja partnera >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << koji i muškarce i žene prisiljava da vode računa o svom izgledu i da vežbaju i paze na prehranu.

Žene se dodatno debljaju i zbog trudnoće i rađanja, ali ni muškarci ne zaostaju za njima. Zanimljivo je da parovi prihvataju prehrambene navike jedni drugih i to najčešće one nezdrave.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.