Ni glumac koji igra kralja Čarlsa ne priča sa princem Harijem

Izvor: B92, 27.Dec.2023, 14:15

Ni glumac koji igra kralja Čarlsa ne priča sa princem Harijem

Engleski glumac Dominik Vest, koji igra britanskog kralja Čarlsa Trećeg u Netfliksovoj seriji "Kruna", priznao je da se posvađao sa princem Harijem nakon što je "previše rekao" na konferenciji za novinare po povratku sa dobrotvornog putovanja na Antarktik, na kojem su učestvovali 2013. godine

"Nekako smo izgubili kontakt jer sam rekao previše na konferenciji za novinare i nismo razgovarali posle toga", rekao je Vest za Tajms radio.

Vest nije precizirao šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogodilo, ali je po povratku sa dobrotvornog događaja "Šetnja sa ranjenima" 2013. godine, na konferenciji za novinare pohvalio tada 29-ogodišnjeg princa Harija da poseduje veštine koje su pomogle timu Komonvelta na putovanju. On je rekao da izgleda kao da se princ Hari "specijalizovao za izgradnju toaleta".

Na pitanje kako su proslavili kraj puta, Vest je rekao da je princ Hari pio šampanjac iz proteze za nogu i zbijao "nepristojne šale", prenosi Dejli mejl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.