Ni Brajan Ostin Grin, ni Paf Dedi: Tina Luis sad je u vezi sa biznismenom

Izvor: B92, 23.Jun.2021, 12:57

Ni Brajan Ostin Grin, ni Paf Dedi: Tina Luis sad je u vezi sa biznismenom

Tina Luis (40), manekenka i influenserka, koja je poznata i po velikom broju tetovaža, uživa sa novim partnerom na plažama Santa Monike.

Tina je odnedavno u vezi sa biznismenom Bretom Openhajmom (44) koji je poznat po emisiji "Selling Sunset" o prodaji nekretnina.

Manekenka je prvo bila u vezi sa 16 godina starijim Gavinom Rosdalom, koji je poznatiji kao bivši muž Gven Stefani (koju je varao sa dadiljom), nego po svojoj muzici.

Samo dva meseca kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tina je počela da se viđa sa osam godina starijim Brajanom Ostinom Grinom, posle njegovog razvoda od Megan Foks.

Već u oktobru, snimljena je sa Paf Dedijem na plaži u Malibuu, dok su razmenjivali nežnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.