Nezapamćena scena u Beogradu: Devojka nasilno sela u krilo starijoj ženi usred vozila VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 18:36

Nezapamćena scena u Beogradu: Devojka nasilno sela u krilo starijoj ženi usred vozila VIDEO

Nezapamćena scena se dogodila danas u poslepodnevnim časovima u gradskom prevozu u centru Beograda. Naime, jedna devojka je ušla u tramvaj i, kako nije naišla na slobodno mesto, ona je bukvalno sela u krilo nepoznatoj starijoj ženskoj osobi.

Protekle nedelje našu zemlju su potresle tragedije koje su počinili mladi ljudi. Autoritet se u društvu izgubio, a sa njime i poštovanje starijih. To potvrđuje i današnji događaj iz gradskog prevoza.

Mlađa devojka je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ušla u tramvaj, a pošto nije bilo slobodnog mesta, ona se usudila, te je sela u krilo nepoznatoj starijoj ženi.

Ova devojka je istakla kako je "noge bole", a prisutni i šokirani putnici su se ponudili da joj ustanu kako bi eskalacija skandala bila izbegnuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Scena u tramvaju: Djevojka sjela u krilo starijoj ženi jer je bole noge (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2023

Nesvakidašnja scena odiglara se danas u tramvaju 13 na Novom Beogradu kada je djevojka sela u krilo jednoj ženi jer je kako kaže, bole noge.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Devojka nasilno sela u krilo starijoj ženi usred vozila (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023, 10:41

BEOGRAD – Nezapamćena scena se dogodila juče u poslepodnevnim časovima u gradskom prevozu u centru Beograda. Naime, jedna devojka je ušla u tramvaj i, kako nije naišla na slobodno mesto, ona je bukvalno sela u krilo nepoznatoj starijoj ženskoj osobi.   View this post on Instagram A post shared...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.