New Yorker za proleće 2013.

Izvor: Domino Magazin, 30.Jan.2013, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

New Yorker za proleće 2013.

Katalog ženskih kolekcija sa cenama u dinarima za sezonu pred nama

Slatke haljine, zanimljivi dodaci, artikli od teksasa i komadi bojeni originalnom batik tehnikom. To su glavni noviteti u New Yorker ženskim kolekcijama za proleće 2013.

Naravno tu je i još mnogo toga, ali po super cenama baš kao što ste i navikli! Cene majica se tako kreću već od 790 dinara, košuljice i džemperi su ispod 3.000 dinara, dok su farmerke 3.850. Nove kolekcije upravo stižu u prodavnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u Srbiji pa možete da skoknete i proverite sve uživo! Možda usput pronađete i nešto na rasprodaji koje se upravo završava!

Slike sa najzanimljivijim detaljima nove prolećne kolekcija su vam ispod, a tu su i cene u dinarima za sve predstavljene proizvode da znate šta da očekujete! Muške kolekcije možete da pronađete na ovom linku!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.