Neverovatno je da su prešle pedesetu: Sofija Vergara i Hajdi Klum u vrelim izdanjima zaludele svet

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 12:02

Neverovatno je da su prešle pedesetu: Sofija Vergara i Hajdi Klum u vrelim izdanjima zaludele svet

Kada se dve zanosne žene nađu na istom mestu, zaista je teško skinuti pogled, a još teže odlučiti koja je lepša i zgodnija.

Sofija Vergara i Hajdi Klum oduševile su sve u najnovijoj epizodi "America's Got Talent" kada su se kao članice žirija pojavile u izazovnim stajlinzima.

Nemački supermodel Hajdi Klum, za koju je teško poverovati da ima 50 godina, pokazala je fenomenalnu figuru u plavoj, pripijenoj haljini "Lorne" marke Alex Perry s dubokim šlicem na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sredini koji je otkrivao njene izvajane noge.

S druge strane, jedna od najlepših glumica, Kolumbijka Sofija Vergara, koja i dalje nosi titulu seks-bombe, pokazala je savršene obline u narandžastom kombinezonu iste marke s akcentom na dekolte. Stajling je upotpunila efektnim nakitom – prstenjem i minđušama.

Zaista je teško prelomiti koja od ove dame izgleda bolje, s obzirom na to da su obe zagazile u šestu deceniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sofija Vergara i Hajdi Klum u vrelim izdanjima zaludile svijet

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2023

Kada se dvije zanosne žene nađu na istom mjestu zaista je teško skinuti pogled, a još teže odlučiti koja je ljepša i zgodnija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.