Neverovatna akcija: Avion bi ostao zaglavljen ispod mosta da se nije dosetio ovoga VIDEO

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna akcija: Avion bi ostao zaglavljen ispod mosta da se nije dosetio ovoga VIDEO

Loša procena vozača kamiona u Kini dovela je do toga da avion erbas 320 završi ispod mosta.

Brzi vozač kamiona uspeo je da za kratko vreme izmanevriše i izvuče avion ispod mosta, ali nije bio dovoljno brz jer je neko uspeo da ovaj događaj ovekoveči snimkom i podeli ga na društvenim mrežama.

Lošom procenom, on je pomislio da će uspeti da prođe ispod mosta, koji je ipak bio prenizak. Avion ne bi uspeo da prođe ispod bez velikih oštećenja. Događaj se desio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Daoli distriktu u gradu Harbin, piše Simpleflying.com.

Erbas je ostao zaglavljen ispod mosta, a vozač kamiona nije mogao ni da oslobodi letelicu ni prtljag. Oko 20 minuta mu je trebalo da reši situaciju u kojoj se našao. Taman za toliko da očevidac zabeleži ovaj događaj kamerom. Tada je odlučio da ispusti vazduh iz guma i tako obezbedio sebi prostor da se izvuče ispod mosta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.