Nevaljali Deda Mraz: Lopov maskiran u omiljenog belobradog čikicu opljačkao banku! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 24.Dec.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevaljali Deda Mraz: Lopov maskiran u omiljenog belobradog čikicu opljačkao banku! (VIDEO)

Lopov obučen u kostim Deda Mraza opljačkao je banku i policija intenzivno traga za njim i moli građane da joj pomognu u otkrivanju počinioca.

Naime, policija Memfisa u SAD, saopštila je, uz objavljeni snimak sigurnosne kamere, da je 21. decembra oko 10 ujutru jedan osumnjičeni sa maskom Deda Mraza ušao u banku, nudeći bombone zaposlenima i klijentima, želeći im Srećan Božić!

Zatim je prišao jednoj službenici za šalterom i pružio joj cedulju na kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pisalo da zahteva novac. Nakon što je dobio novac od blagajnika izašao je mirno iz banke.

Odmah po izlasku je skinuo masku, što se vidi na drugom snimku spoljašnje sigurnosne kamere.

Ceo grad uplatio novac na isti broj pa dobio 56 miliona evra na godišnjoj lutriji (FOTO, VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Deda Mraz delio slatkiše pa - opljačkao banku / VIDEO

Izvor: B92, 25.Dec.2016, 00:29

Memfis -- Policija u Memfisu u SAD intenzivno traga za osobom koja je u jutarnjim satima opljačkala banku. Opis pljačkaša? Malo deblji, duga bela brada i crveni kaput...Osoba koja je opljačkala banku bila je maskirana u Deda Mraza, a snimak pljačke objavljen je na internetu...Kako navodi, “Jutarnji”,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.