Nešto nije u redu s njim: Nakon eksplicitnog ispada Kanjea Vesta u javnosti, oglasila se i Kim

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 21:52

"Nešto nije u redu s njim": Nakon eksplicitnog ispada Kanjea Vesta u javnosti, oglasila se i Kim

Kanje Vest i njegova nova supruga Bjanka Censori (28) već nekoliko nedelja odmaraju u Italiji. Zbog svojih odevnih kombinacija privlače pažnju gde god da se pojave

O nedoličnom ponašanju slavnog para oglasila se sada i reperova bivša supruga, popularna starleta Kim Kardašijan. Izvor blizak njoj kaže kako ona misli da sa reperom "nije sve u redu" i da ne zna "kako sve to da obasni njihovoj deci"

Isti izvor kaže i kako je očigledna sličnost između Bjanke i Kim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kako reper verovatno sada bira supruzi šta će da buče, kao što jeto bio slučaj i sa KIm. Kaže kako Kardašijanova, vreme kada je bila sa Kanjeom "želi što pre da zaboravi"

Podsetimo, Italijani su zgroženi parom, njihovim tj Bjankinim odevnim kombinacijama i ponašanjem u javnosti, a sa poslednjim ispadom su prešli sve granice. Naime, paparaco fotografi su ih uhvatili u vožnji brodićem, u čini se, nezgodnom trenutku, a Kanje je u jednom trenutku pokazao i golu zadnjicu. Nije još uvek poznato da li je to bilo slučajno ili namerno, a pojedini misle da je par na ovom čamčiću imao oralni seks tokom vožnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.