Nestao pre pet godina, pronađen kako luta na drugom kontinentu

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao pre pet godina, pronađen kako luta na drugom kontinentu

Anton Pilipa je bez traga nestao 2012. iz predgrađa Toronta. Pronađen je tek pre nekoliko dana i to na drugom kontinentu.

Ovaj čovek ,koji danas ima 39 godina, bio je u teškom psihičkom i fizičkom stanju kada ga je policija pronašla kako besciljno luta duž jednog auto-puta u Brazilu.

Kod sebe nije imao nikakva dokumenta, ali je uspeo da na engleskom kaže da je iz Kanade.

Njegov brat Stefan smatra da je Anton najverovatnije hodao i stopirao duž cele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SAD i onda kroz Južnu Ameriku.

“Znam da sam srećan što sam živ i što sam našao nekoga ko me je saslušao”, rekao je Anton za BBC Brazil.

Iako ni sam ne zna kako je prešao tako dugačak put, njegova porodica je srećna, budući da je on i ranije bio lečen od šizofrenije.

Upitan kako je preživeo pet godina bez novca na stalnom putovanju, rekao je: “Nikad se nisam osećao usamljeno. Lako je preživeti. Ne treba nam mnogo stvari”.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao prije pet godina, pronađen kako luta na drugom kontinentu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2017

Anton Pilipa je bez traga nestao 2012. iz predgrađa Toronta. Pronađen je tek prije nekoliko dana i to na drugom kontinentu...Ovaj čovjek koji danas ima 39 godina, bio je u teškom psihičkom i fizičkom stanju kada ga je policija pronašla kako besciljno luta duž jednog autoputa u Brazilu...Kod sebe...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.