Nestala bivša pevačica E.T-ja: Pobegla iz bolnice, policija traga za njom FOTO

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 20:45

Nestala bivša pevačica E.T-ja: Pobegla iz bolnice, policija traga za njom FOTO

Od juče ujutro gubi se svaki trag 39-godišnja Katarini Rautek Omazić, bivše pevačice popularnog benda Electro team (E.T.) te od tada policija i porodica za njom intenzivno tragaju.

Prema javno dostupnim podacima, Rautek Omazić se samovoljno udaljila iz zagrebačke bolnice na Svetome Duhu i od tada niko ne zna gde je.

Može se samo nagađati da li su njeni privatni, porodični problemi, koji su dugo punili medijski prostor, ili nešto drugo bili okidač za njen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beg u nepoznato, prenose hrvatski mediji.

"U slučaju da imate informacije o ovoj osobi, obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovite 192. Podatke možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - kažu u zagrebačkom Državnom tužilaštvu, kojem je bila Rautek Omazić prijavljena kao nestala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTALA BIVŠA PEVAČICA GRUPE E.T. Za Katarinom intenzivno tragaju policija i porodica: Izašla samovoljno iz bolnice i od tada joj se gubi svaki trag

Izvor: Blic, 25.Maj.2023

Od juče ujutru navodno se gubi svaki trag Katarini Rautek Omazić (39), bivšoj pevačici popularnog benda "Electro team" (E.T.). Kako prednose hrvatski mediji policija i porodica intenzivno tragaju za njom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.