Neprepoznatljiva: Sestra Majkl Džeksona na meti kritika zbog plastičnih operacija

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 09:15

Neprepoznatljiva: Sestra Majkl Džeksona na meti kritika zbog plastičnih operacija

Plastične operacije su u potunosti promenile njen izgled...

La Toja Džekson (64), sestra slavnog pevača Majkla Džeksona, već izvesno vreme intrigira javnost svojim izgledom koji je nažalost daleko od prirodnog.

Mnogi strani mediji su preneli mišljenja stručnjaka i plastičnih hirurga koji tvrde da je La Toja podizala obrve, sužavala bradu i nos i sređivala obraze. Smatraju da je imala najmanje desetak operacija na licu i da tu nije kraj.

Za razliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od svog pokojnog brata, kralja popa Majkla Džeksona nije izbeljivala kožu, ali je otišla u drugu krajnost. Naime mnogi komentari javnog mnjenja upućeni su na račun njenog lica da izgleda previše plastično i "kao da će se u svakom trenutku raspasti".

La Toja se proslavila singlom "Heart Don't Lie" 1984., a 90-ih godina je doživela pad svoje muzičke karijere koju je ponovno oživela 2000-ih. Radila je i na televiziji, a iza sebe ima brak s pokojnim Džekom Gordonom koji joj je bio i dugogodišnji menadžer za kojeg se, kako je sama isticala, prisilno udata 1989.

U svojim memoarima iz 1991. godine La Toja je iznela tvrdnje da ju je otac Džo zlostavljao, a sudeći po mišljenju psihologa, postoji mogućnost da su upravo ovakvi događaji uzrok zbog čega je postala ovisna o operacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sestra Majkl Džeksona na meti kritika zbog plastičnih operacija

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2021

La Toja Džekson (64), sestra slavnog pjevača Majkla Džeksona, već izvjesno vreme intrigira javnost svojim izgledom koji je nažalost daleko od prirodnog.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.