Nepoznata žena mladom paru uništila veridbu iz snova: Pozlilo mi je od agonije VIDEO

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 21:05

Nepoznata žena mladom paru uništila veridbu iz snova: "Pozlilo mi je od agonije" VIDEO

Zenika Lanza je na TikToku pokazala romantičnu proslavu koju je organizovao njen dečko dok se spremao da je pita da li bi se udala za njega, međutim, prosidbu iz snova mladog para pokvarila je radoznala "komšinica" na plaži.

Moramo priznati da su prosidbe na javnim mestima uvek rizičan poduhvat, a upravo Zenikina prosidba bila je jedna od takvih.

Zenikin, tada dečko-danas verenik, postavio je šator na plaži sa tablom sa natpisom: "Hoćeš li se udati za mene?“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U trenutku prosidbe znak je pao, a nepoznata žena umesto da se skloni kada ga je podigla, nastavila je da ispituje sveže veren par.

Naime, ona je prekinula poseban trenutak para i čak izgleda da je tražila da pogleda prsten dok se par grlio.

"Kako brzo upropastiti veridbu“, napisala je Zenika na TikToku.

"Molim vas, budite oprezni sa ovakvim stvarima koje se događaju ljudima jednom u životu. Nikad ne znaš da li si ih uništio“, rekla je tiktokerka.

"Prvih nekoliko sekundi može se pripisati dobrim namerama, a ostalo lošim manirima“, "Pozlilo mi je od agonije dok sam ovo gledao“, "Užas, umesto da ode, stalno se zeza“, samo su neki od komentare ispod videa koji je prikupio više od 730.000 pregleda na TikTok-u.

Kako je nepozna žena paru upropastila veridbu, pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.