Neobična pojava na nebu uznemirila stanovnike Nevade /FOTO

Izvor: B92, 12.Mar.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobična pojava na nebu uznemirila stanovnike Nevade /FOTO

Ništa poput neobičnih meteoroloških fenomena ne može da stvori histeriju na Internetu.

U petak se na nebu iznad Nevade pojavio neobičan oblak zbog čega su na društvenim mrežama počele da kruže razne spekulacije, naravno da je bilo priče i o vanzemaljcima.

Neobičan oblak u obliku brkova primetila je Kristi Grajms, a fotografija je objavljena na Tviter stranici Nacionalne meteorološke službe.

Ovakvi oblaci nastaju kada dođe do mešanja kumulusa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i horizontalnih vrtloga različite brzine. Kako se vrtlog penje, dobija na brzini.

I pored objašnjenja meteorološke službe, bilo je onih koji veruju da ova pojava ima veze sa vanzemaljcima, dok su drugi našli način da se našale.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.