Nemojte gledati ove slike!

Izvor: Domino Magazin, 26.Jan.2010, 02:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemojte gledati ove slike!

Umetnost Nicholasa Evariste

Ako ste bili oprezni, poslušali ste nas i niste pogledali galeriju slika Maxa Ash-a. Samim tim, niste postali depresivni, usamljeni i tužni, nastavili ste sa svojim uobičajenim životom, posvetili se sebi, porodici i prijateljima i živeli srećno i dugovečno.

Sa druge strane, ima i onih radoznalih, ljubopitljivih, koji naprosto ne slušaju tuđe savete već sami moraju sve da provere i uvere se. E, takvi baš i nisu najbolje prošli, život >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << im se raspada, ne žele da izađu napolje, sede u mraku sa svojim najcrnjim mislima, a sve zato što su gledali Ashove depresivne fotke.

Zašto ovo pišemo? Zato što su fotografije Nicolasa Evariste tri puta gore od Ashovih. Duboka depresija zagarantovana. Jezivo. Ni u kom slučaju ih nemojte gledati.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.