Nema pristup Tinderu, jer je previše lepa - a ni fotografije na kojima je obučena FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 09:51

Nema pristup Tinderu, jer je previše lepa - a ni fotografije na kojima je obučena FOTO

OnlyFans model Alav Haf (24) tvrdi da su joj sledeće aplikacije - Tinder, Bumble, Hinge, blokirale pristup ličnom profilu, jer je, kaže ona, previše lepa za njihove standarde.

Kako kaže, te tri aplikacije stalno joj blokiraju pristup, jer ljudi neprestano prijavljuju njen profil kao lažan. Osim što je atraktivna, Haf je i studentkinja prava koja zarađuje 44.000 funti godišnje preko OnlyFansa.

Nakon što je Netfliks objavio dokumentarac "The Tinder Swindler", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Haf tvrdi da se Tinder prema njoj odnosi gore nego prema sad već slavnom varalici Simonu.

"Mislim da je stvarno smešno to što je on, nakon svih kriminalnih radnji, mogao slobodno da koristi tinder, a meni se zabranjuje pristup. Ja samo želim da upoznam nekog", rekla je za "Daily Mail".

Dodala je da joj je pristup Tinderu zabranjen u septembru 2020., a potom i u decembru 2021., nakon što je ponovo došla do svog profila. Bumble joj je zabranio pristup 2020., a Hinge u martu 2021.

"Imala sam problema s nekoliko fotografija, pa sam ih zamenila i postavila nove. Ne objavljujem ništa što bi moglo da uvredi ljude, međutim, teško mi je da nađem fotografije na kojima sam obučena, jer sam na 90 odsto fotki u donjem vešu i kupaćim kostimima zbog svog posla", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.