Izvor: Domino Magazin, 01.Feb.2023, 09:49

Neko kuca na vrata kolibe

Na veliko oduševljenje fanova žanra, kao i poštovalaca reditelja M. Najta Šjamalana film „Neko kuca na vrata kolibe” (KNOCK AT THE CABIN) u naše bioskope stiže u četvrtak, 2. februara. U svojoj bogatoj karijeri, Šjamalan se publici širom sveta predstavio filmovima koji se poigravaju kako žanrovima tako i maštom i svešću svojih gledalaca. Igrajući se […] The post Neko kuca na vrata kolibe appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi film Najta Šjamalana "Neko kuca na vrata kolibe" stiže u domaće bioskope

Izvor: Blic, 01.Feb.2023

Na veliko oduševljenje fanova žanra, kao i poštovalaca reditelja M. Najta Šjamalana film „Neko kuca na vrata kolibe" u naše bioskope stiže u četvrtak, 2. februara.

Nastavak na Blic...

Novi film M. Najta Šjamalana „Neko kuca na vrata kolibe“ stiže u bioskope

Izvor: Danas, 01.Feb.2023

Na veliko oduševljenje fanova žanra, kao i poštovalaca reditelja M. Najta Šjamalana film Neko kuca na vrata kolibe (Knock at the Cabin) u naše bioskope stiže u četvrtak, 2. februara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.