Nekadašnji svetski šampion proizvodi marihuanu: Popušimo oko 40.000 dolara mesečno

Izvor: B92, 14.Avg.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji svetski šampion proizvodi marihuanu: "Popušimo oko 40.000 dolara mesečno"

Bivši američki profesionalni bokser i svetski šampion u superteškoj kategoriji Majk Tajson kupio je ranč u Kaliforniji na kom uzgaja sve vrste marihuane.

Bivši sportista razvio je biznis u državi u kojoj je upotreba ove droge legalna. U tome mu pomaže prijatelj i poslovni partner, bivši NFL igrač Eben Briton.

Tajson ne samo što proizvodi marihuanu, nego je i koristi. Kaže da mu je "roba" odlična, kao i da mesečno popuši travu u vrednosti od 40.000 dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Šta popušimo mesečno? Oko 40.000 dolara", rekao je Tajson za "Hotboxin".

Njegov poslovni partner je dodao da on i Majk baš ispituju kvalitet proizvoda.

“Ne znam, popušimo oko deset tona mesečno”, rekao je Briton.

Tajsonov ranč, koji se nalazi na oko 16 hektara, svakog meseca prodaje marihuanu ambulantama u Kaliforniji i Nevadi u vrednosti od oko 500.000 dolara.

Tajson se nada da će njegov ranč biti primamljiv nizu turističkih atrakcija, uključujući i "Kind Music festival".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tajson tvrdi da se na njegovom ranču mesečno troši 40.000 dolara na marihuanu

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2019, 10:19

Nekadašnji bokserski šampion u teškoj kategoriji Majk Tajson, otkrio je u svom podkastu koliko se marihuane troši na njegovom ranču, svojevrsnom utočištu za ljubitelje marihuane..."Koliko popušimo mesečno? Četrdeset hiljada dolara", rekao je Tajson svom gostu u podkastu, bivšem NFL igraču...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.