Nekadašnji panker postao sajberpanker

Izvor: B92, 18.Nov.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji panker postao sajberpanker

Nekada Džoni Roten, a sada Džon Lidon, nedavno je izjavio kako je u poslednje dve godine potrošio preko 10.000 funti na razne aplikacije za ajped.

Bivši frontmen grupe Sex Pistols, a kasnije i Public Image Limited, u nedavnom intervjuu britanskom magazinu „Telegraf“ pričao je o svom odnosu prema novcu.

„Uvek sam imao opušten odnos prema parama, pa se može reći da nisam baš najracionalniji kupac na svetu. Tako sam tek pre neki dan skapirao da sam u poslednje dve godine spiskao preko 10.000 funti na razne ajped aplikacije: Game of Thrones, Game of War, Real Racing, ma šta god ti padne na pamet. Što je nejgore od svega, uopšte nisam proveravao stanje svog računa i nisam imao pojma o kojoj sumi je reč sve do nedavno. Kakav sam kreten! Kažu mi da sam još uvek dete - mislim, gde ćete bilji dokaz od toga? Nekada imam osećaj kao da mi je deo detinjstva oduzet i mislim da je to jedan od načina da ga vratim.“

Inače, Džon Lidon je upravo objavio svoju treću knjigu, autobiografiju naslovljenu „Anger is an Energy: My Life Uncensored“.

Foto: flickr.com/Edvill

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.