Nekadašnja striptizeta se pohvalila tetovažama: Jedan detalj posebno privlači pažnju FOTO

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 20:11

Nekadašnja striptizeta se pohvalila tetovažama: Jedan detalj posebno privlači pažnju FOTO

"Bilo mi je zabranjeno da tetoviram dok sam bila striptizeta, ali sam našla način da to zaobiđem" kaže Ejmi Li iz Eseksa (48) i otkriva svoju impresivnu kolekciju tetovaža i modifikacija tela.

Ali mnogi ljudi ne vide tetovaže, samo bulje u njeno bujno poprsje. Žena koja se šali da prolazi kroz 'krizu srednjih godina' došla je do izražaja tako što je svoje telo obložila umetničkim delima - pa čak i svoj intimni deo ukrasila mastilom.

Ova 48-godišnjakinja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 15 godina bila plesačica u lancu striptiz klubova i kaže da u to vreme nije bilo dozvoljeno imati nikakve tetovaže.

"Morate da izgledate na određeni način, inače ćete se zatvoriti pred drugima. Dakle, morate biti privlačni svima. Tako da sam bila ono što bi svaki momak verovatno voleo. Kad sam otišala odatle, pomislila sam da više ne moram biti takva. Konačno mogu da budem šta god želim. Tako da sam većinu tetovaža napravila za skoro dve godine. I stavila sam pirsing na lice, pa možda imam krizu srednjih godina, ne znam" rekla je Ejmi.

S obzirom da je tek nedavno počela da se tetovira, Ejmi već ima impresivnu kolekciju tetovaža. Ima ih na vratu, grudima, rebrima i stomaku, kao i na zadnjoj strani butina...

"Ispod vrata mi je bilo najgore. Čak sam i tetovirala vaginu, ali nije me bolelo koliko me je boleo vrat" priznaje.

Radeći na željenom novom identitetu, podvrgla se i raznim plastičnim operacijama. Kako je ona zapravo partner jedne kompanije za estetsku hirurgiju u Turskoj, dobija popust, a ona to jednostavno doživljava kao odmor. Do sada je imala dva zahvata dojki, liposukciju, dva brazilska podizanja zadnjice, dva podizanja očiju i set furnira.

"Ja sam kao klinka u prodavnici slatkiša i vraćam se tamo ponovo za mesec dana. Mislim da ću napraviti kompletan set novih zuba, a razmišljam, pošto imam skoro 50 godina, i o fejs liftu" dodaje.

Ejmi je rekla da je njeno starenje dovelo do boljeg razumevanja sebe, zbog čega je skratila kosu, prenosi Dejli star.

"Mislim da sada imam dovoljno samopouzdanja za to, dok sam se ranije nekako skrivala iza kose. Uvek sam radila stvari koje su bile malo van okvira i nikada nisam volela da sledim primere" dodaje ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.