Nekada najlepša žena Holivuda, a sada...: Glumica šokirala fotkama u donjem vešu FOTO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 16:55

"Nekada najlepša žena Holivuda, a sada...": Glumica šokirala fotkama u donjem vešu FOTO

Dok se jednima dopadaju njeni potezi, drugi joj zameraju što čini ovakve stvari i smatraju ih neumesnim.

Za Megan Foks već znamo da će svakim svojim pojavljivanjem napraviti spektakl, a ovih dana, kada se sve vrti oko Las Vegasa i "Superboula", potrudila se da ponovo dospe u centar pažnje.

I glumica trenutno boravi u Las Vegasu i prisustvuje raznim žurkama koje se tamo održavaju u okviru fudbalskog spektakla, a pratiocima je pokazala samo delić onoga što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pripremila za zabavu.

Objavila je mnogo provokativnih fotografija iz hotela u kojem je odsela, a pozirala je ovog puta u kompletu donjeg veša, koji čine korset na pertlanje i gaćice sa crnom čipkom. Provokativan autfit je zaokružila crnim kaubojkama s crvenim detaljima, a crnu kožnju jaknu je prebacila preko ramena. Šminku je prilagodila frizuri. Ovim izdanjem izazvala je brojne reakcije korisnika Instagrama.

Uz fotografije je napisala samo: "Majka".

Dok se nekima dopada njeno "vamp" izdanje, drugi su razočarani, pa joj poručuju: "Nekada najlepša žena Holivuda sada izgleda kao striptizeta iz Vegasa", "Jako lepa žena koja pogrešno insistira na veštačkom seksepilu", "Degradira sama sebe"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.