Nekad najlepša devojčica na svetu danas ima 22 godine i magnet je za poglede FOTO

Izvor: B92, 28.Dec.2023, 16:12

Nekad najlepša devojčica na svetu danas ima 22 godine i magnet je za poglede FOTO

Nekad najlepša devojčica, a danas najlepša devojka.

Francuskinja Tajlin Blondo je 2007. godine, kada je imala samo šest godina, bila prozvana najlepšom devojčicom sveta, a taj nadimak nosi i danas, iako ima dvadeset i dve godine.

Ova lepotica koja je od malih nogu u svetu manekenstva, a jasno je zbog čega, praznike provodi u sunčanom Majamiju s prijateljima i verenikom, glumcem Benom Atalom.

I bez trunke šminke izgleda savršeno i privlači poglede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojom prirodnom lepotom i zanosnom figurom, a paparaci su je fotografisali u crnom jednodelnom kupaćem kostimu dok se rashlađivala i, po svemu sudeći, maksimalno uživala.

Pogledajte i kako je izgledala kada je postala najlepša devojčica:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.