Nekad je bila najseksepilnija žena: Ne želim da oslabim, srećna sam FOTO

Izvor: B92, 25.Okt.2021, 13:54

Nekad je bila najseksepilnija žena: "Ne želim da oslabim, srećna sam" FOTO

"Izgledam kao normalna 40-godišnjakinja. Izgledam kako bi trebalo da izgledam, to nije nešto nedostižno. Nikada neću imati telo koje sam imala s 21 godinom", rekla je jednom prilikom Keli.

Bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk (41) pre nekoliko godina dobila je titulu najseksepilnije žene sveta, a sada ponosno ističe bujne obline koje je dobila zajedno s nekoliko kilograma viška.

Iako se nekim njenim obožavaocima ne sviđa promena, Keli je apsolutno zadovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojim telom te rado pozira za fotografije koje kasnije objavljuje na društvenim mrežama.

Fanovi bivše manekenke i voditeljke već su joj dali do znanja da smatraju kako bi trebalo da poradi na sebi i da je pre mnogo bolje izgledala. No, takvi komentari nju ne pogađaju, jer retko kada odgovara na bilo kakve prozivke.

Paparaci su ju nedavno uhvatili na putu do posla. Pozirala im je s velikim osmehom na licu, a njenoj sreći zasigurno je kumovala nova pozicija na radnom mestu. Naime, Keli će biti nova voditeljka jutarnjeg programa na radiju "Heart".

Keli je nedavno pričala i o tome kako se oseća nakon što je zbog viška kilograma postala meta hejtera na društvenim mrežama.

"Izgledam kao normalna 40-godišnjakinja. Izgledam kako bi trebalao da izgledam, to nije nešto nedostižno. Nikada neću imati telo koje sam imala s 21 godinom, niti želim biti ta devojka", izjavila je.

Komentarisala je kako bi htela da zaboravi razdoblje kad je bila mršava i da ne želi ponovo da smrša do te mere.

"Ne želim da izgubim svoje grudi. Ne sviđa mi se da budem mršava. Kada sam bila mršava, to je uglavnom proizlazilo iz stresa i depresivnih stanja", otvoreno je rekla Keli.

Jednom je rekla i kako je sama bila prilično nesvesna svoje težine kad je počela da se goji, pa dok su to drugi primećivali i vređali je zbog toga na društvenim mrežama, ona sama nije videla problem. Prema njenim rečima, razlog je što se "ulenjila i opustila".

Na nagovor majke i dečka odlučila je da će uz striktnu dijetu i vežbanje izgubiti nekoliko kilograma.

"Osećam se zadovoljno u svom telu i to ima mnoge prednosti", rekla je u jednom intervjuu i priznala da je postala samopouzdanija, posebno u krevetu.

I dalje ne brine zbog neprijatnih komentara na društvenim mrežama i kaže da je "srećnija nego ikada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.