Nejmar javno priznao da je prevario trudnu devojku i molio za oproštaj: Naša ljubav će pobediti”

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 08:07

Nejmar javno priznao da je prevario trudnu devojku i molio za oproštaj: "Naša ljubav će pobediti”

Fudbaler Nejmar javno je priznao da je varao svoju trudnu devojku Brunu Bjankardi.

U objavi na Instagramu, pred 210 miliona pratilaca, izvinio se i molio za oproštaj.

"Ovo radim za vas dvoje i za našu porodicu. Opravdavam ono što se ne može opravdati. Nisam morao ovo da radim, ali mi trebaš u NAŠEM životu. Video sam koliko si patila zbog svega ovoga i koliko ti želiš da budeš sa mnom i koliko ja želim da budem sa tobom pogrešio sam..."

Usuđujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da kažem da grešim svaki dan, na terenu i van njega, ali greške u privatnom životu rešavam kod kuće, u privatnosti, sa prijateljima i porodicom“, započeo je dugu objavu fudbaler.

Kaže da se Bruni već izvinio, ali da je to morao da uradi javno.

"Sve je to došlo do ljudi koji su posebni u mom životu. Ženi o kojoj sam sanjao da će biti pored mene, majci mog deteta. Ovo je bio udarac za vašu porodicu, koja je sada i moja porodica. Došlo je do povrede intimnost u tako posebnom trenutku kao što je majčinstvo. Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim ovako, javno. Privatna stvar je postala javna i zato izvinjenje treba da bude javno", dodao je on.

On je trudnoj devojci rekao da ne može da zamisli život bez nje.

"Naš cilj je da pređemo preko ovoga, pobediće naša ljubav prema detetu, naša ljubav jedni prema drugima će nas učiniti jačima. Zauvek nas. Volim te", zaključio je Nejmar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.