Neda Ukraden o optužbama da je tužila Hrvatsku: Sve bi bio vic da ne miriše na barut i krv

Izvor: B92, 12.Nov.2020, 15:03

Neda Ukraden o optužbama da je tužila Hrvatsku: "Sve bi bio vic da ne miriše na barut i krv"

Pevačica Neda Ukraden je, nakon pisanja medija da će da tuži državu Hrvatsku, istakla da bi ova "tragikomična informacija delovala kao neki loš vic, da ne miriše na barut i krv".

"Ne mogu da dopustim da se takve gnusne laži kotrljaju dalje medijskim prostorom od male pahulje postajući opasna lavina, a sve u cilju zaštite moje porodice", istakla je Neda Ukraden.

Zbog brojnih medijskih naslova u kojima se tvrdi kako Neda Ukraden tuži hrvatsku državu, da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svađi čak i sa svojom porodicom iz Imotskog "koja joj preti odrubljivanjem glave" i "pokušajem ubistva", pevačica se oglasila službenim saopštenjem u kojem demantuje sve iznesene tvrdnje jer su, kako kaže, izmišljene laži.

"Ništa od navoda kako sam u svađi i sukobu s porodicom nije istina. Nisam u sukobu s preostalim rođacima u zaseoku Ukraden pored Imotskog, niti je bilo šta sporno oko moje nasleđene imovine koju sam kao jedino dete nasledila posle majčine i očeve smrti. Za pravne radnje prenosa vlasništva na moje ime opunomoćila sam advokata koji je sproveo zakonsku proceduru radi uknjižbe imovine u zemljišnim knjigama i celi postupak je već okončan", ističe poznata pevačica.

Kako je rekla za Večernji.hr, trenutno se vraća iz Imotskog, gde je bila u poseti rođacima, koji joj pomažu u obnovi rodne kuće, srušene 1992. godine.

"Jedni daju vodu, drugi struju koje radnici koriste za rad na kući. Ta ista rodbina posvedočila je na sudu da su granice i pozicije moje nasleđene imovine tačno takve kakve su i navedene u sudskom rešenju", dodala je.

Ističe i da je niko nije zvao da mu da izjavu, niti je s medijima komunicirala na navedenu temu, a sve te proizvoljne tvrdnje, bez ičije konkretne izjave, osim što čitaoce dovode u zabludu, štete njenom ugledu te ugledu rodbine.

Njen advokat Ivan Ćosić dodaje kako će zbog navedenih kleveta pokrenuti postupke protiv klevetničkih medija pred nadležnim sudovima.

"Natpisi o odrubljivanju glave, izopštenju iz nasleđivanja i pretnjama od strane rodbine gospođe Ukraden nemaju nikakvog dodira s istinom i predstavljaju potpuni apsurd. Ovim putem apeliramo na medije da povuku ili demantiraju navedene lažne objave jer štete ugledu gospođe Ukraden i cele njene porodice", istakao je Ćosić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MIRIŠE NA BARUT I KRV!" Neda Ukraden otkrila ISTINU nakon navoda da joj rođaci PRETE UBISTVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2020

"Ova tragikomična "informacija" delovala bi kao neki loš vic.."..Pevačica Neda Ukraden našla se u centru skandala, nakon što su pojedini mediji objavili da joj familija iz Hrvatske navodno preti zbog tužbe koju je podnela kako bi se upisala u imovinu koja joj pripada...Nakon svih navoda Neda je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.