Neću da jedem životinje, one su mi prijatelji

Izvor: N1 televizija, 07.Sep.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neću da jedem životinje, one su mi prijatelji

Bez obzira da li ste strastveni mesojed reči ove devojčice neće vas ostaviti ravnodušnim.

Naime, saznanja o vegetarijanskoj ishrani datiraju unazad nekoliko hiljada godina uIndiji. Svakodnevno raste broj vegetarijanaca i vegetarijanskih udruženja širom sveta. USAD se danas oko tri procenta stanovništva izjašnjava kao vegetarijanci.

Vegetarijanci su ljudi koji ne jedu meso, a glavni razlog za vegetarijansku ishranu je etički problem sa ubijanjem životinja. Svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poznatim sloganom “meso je ubistvo” vegetarijanci koji pripadaju ovoj grupi žele da naglase da njihova ishrana ne počiva na ubijanju životinja.

Ova mala devojčica odlučila je da bude vegetarijanka izarekla se da neće jesti meso, zato što su joj životinje prijatelji.

Na snimku se vidi kako devojčica kaže svojoj mami da će jesti bilo šta što joj stavi na sto, osim životinja.

"Ne mislim da im se sviđa da budu skuvane u rerni", kaže ona plačnim glasom objašnjavajući zašto neće da jede meso.

Izvor: YouTube

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.